ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

wyhnez ...your wine dealer

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ wyhnez.com 

Η wyhnez είναι κάτι το διαφορετικό – άπλα αγαπάμε το κρασί  

Υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείτε να αγοράσετε ένα αξιοπρεπές κρασί και σίγουρα μεγαλύτερα.
Όμως η wyhnez δεν έχει να κάνει με το να είναι το πιο άψογο, εδώ όλα εχουν να κάνουν με την ανακάλυψη κάλων κρασιών διασκεδάζοντας παράλληλα.
Αυτό που πραγματικά μας παρακινεί είναι το ιδιαίτερο κρασί – το κρασί αυτό που έχει το κάτι παραπάνω και φυσικά αγαπάμε ιδίως τα Ελληνικά κρασιά. Πιστεύουμε ότι το να αγοράζεις, να πουλάς και να πίνεις κρασί θα πρέπει πρωτίστως να είναι διασκεδαστικό. Το κρασί είναι στο DNA μας  και το ζούμε  και το γευόμαστε σε αρκετά ικανοποιητικές μερίδες.
Μας αρέσει  να μοιραζόμαστε την εμπειρία που έχουμε με τους πελάτες μας βοηθώντας τους να απολαύσουν καινούριες ετικέτες κρασιών και νέες γεύσεις.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους σομελιέ που είναι  αρκετά προσγειωμένοι χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αλαζονική συμπεριφορά που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε ορισμένα μέρη.
Αγαπάμε το κρασί όσο και οι πελάτες μας και ως εκ τούτου θεωρούμε  πως το να πειραματίζετε κάποιος με το κρασί είναι μια άπλα εξαιρετική ιδέα.
Ο Παναγιώτης Χατζηνικητας, ιδρυτής της wyhnez, μεγάλωσε σε ένα ειδυλλιακό νησί την Σύμη, στα Δωδεκάνησα. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ξεκίνησαν με ένα μπαρ και νυχτερινό κέντρο. Ένα πρότζεκτ που άρχισε κάπως αστεία παρέα με φίλους όμως γρήγορα  έγινε ο ιδανικός προορισμός του νησιού όχι μόνο για τους διεθνής τουρίστες αλλά και για αυτούς που επισκέπτονται το νησί πιστά κάθε χρόνο.
Για τον ίδιο η ζωή είναι μια περιπέτεια, όλα εχουν να κάνουν με την απόλαυση, την ευτυχία, την σημασία που μπορεί να εμπεριέχουν κάποιες στιγμές ενώ απολαμβάνεις την ζωή με ένα καλό φαγητό, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και καταπληκτικό κρασί. Πάντα είχε το πάθος για το κρασί και αναπόφευκτα ακολούθησε το μεγάλο του όνειρο.
Έγινε σομελιέ, άνοιξε το κατάστημα κρασιού στην Σύμη, μετακόμισε στην Αυστραλία για μερικά χρόνια επιστρέφοντας στις ρίζες του όπου και μελέτησε τα Ελληνικά κρασιά σε βάθος εξελίσσοντας τον ρόλο του  ως οινολόγο, σομελιε και εμπορικό διανομέα κρασιού και όχι μόνον.
Για  αυτόν η wyhnez είναι ένα πρότζεκτ καρδιάς. Αυτή η αρχική ιδέα πραγματοποιήθηκε με το ίδιο ακριβώς πάθος όπως και για το κρασί, δίνοντας του αυτήν την μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί την προσέγγιση του για τον οίνο με ακόμη περισσότερους ανθρώπους.
Κάνοντας το κρασί προσιτό προς τον κόσμο ο οποίος μπορεί να είναι λιγάκι επιφυλακτικός απέναντι του εξαιτίας μιας ελαφριάς μορφής σνομπισμού που το ακολουθεί.
Η wyhnez μόλις που κυκλοφόρησε. Αυτό που μπορείτε να βρείτε τώρα είναι μια συλλογή από τα αγαπημένα μας κρασιά. Αναπτυσσόμαστε καθημερινά επεκτείνοντας την ποικιλία μας, βελτιστοποιούμαστε στα περισσότερα μας σημεία όμως το σημαντικότερο μεταξύ αυτών είναι ότι όλα μπορούν και πραγματοποιούνται με μια ικανοποιητική  δόση διασκέδασης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε κάποιες συμβουλές και συστάσεις , η περαστέ από το Enoteca Di Symi, λεγοντας μας ένα Γεια!...  δοκιμάζοντας μαζί με εμάς  μερικά από τα γευστικά μας κρασιά .

 Βρείτε το φυσικό μας κατάστημα Enoteca Di Symi εδώ.

...  η wyhnez ομάδα σας!