Κτήμα Σκούρα - μοναδικό ταξίδι στα καλά Ελληνικά κρασιά

Κτήμα Σκούρα -  κρασί - wyhnez 

Οίνος, μια από τις αρχαιότερες απολαύσεις του ανθρώπου! Ανά τα χρόνια η παραγωγή κρασιού σε όλο τον κόσμο γνώρισε καινούριες πρακτικές ενσωματώνοντας συνεχώς τεχνικές ώστε να τελειοποιηθεί αυτή η παραγωγή. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με δυνατή παραγωγή κρασιού. Μπορεί κάποιος να συναντήσει εξαιρετικά προϊόντα και σε μεγάλη ποικιλία καθώς το κλήμα σε κάθε περιοχή της χώρας επηρεάζει τις γεύσεις και τα αρώματα του κρασιού. Επίσης ο πλούτος των κλιματολογικών συνθηκών της χώρας επιτρέπει την καλλιέργεια πολλών ποικιλιών.

Σήμερα πολλά Ελληνικά οινοποιία παράγουν εξαιρετικής ποιότητας κρασιά με διεθνή αναγνώριση στην ποιότητα. Μπορεί κάποιος να πει ότι η χώρα βρίσκεται, δικαίως, στον παγκόσμιο χάρτη της οινοποιίας.

Παρακάτω θα δούμε κάποια απολαυστικά κρασιά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Παράγονται από το διακεκριμένο κτήμα Σκούρα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μοναδικά κρασιά του συγκεκριμένου οινοποιείου και φυσικά να αγοράσετε το κρασί που επιθυμείτε online.

Το οινοποιείο βρίσκεται σε ένα χωριό κοντά στο Άργος, το Μαλανδρένι. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις ανά τα χρόνια για πολλά κρασιά του. Δικαίως, μπορούμε να πούμε, τα κρασιά του καταλαμβάνουν μια θέση ανάμεσα στα καλά Ελληνικά κρασιά. Το κτήμα σκούρα διαθέτει αμπελώνες στην Αργολίδα, την Κορινθία και στη Νεμέα. Όσον αφορά τις ποικιλίες που καλλιεργούνται περιλαμβάνουν αυτόχθονες οινοποιήσιμες ποικιλίες όπως ο  Ροδίτης Αλεπού, το Μοσχοφίλερο και το Αγιωργίτικο. Επίσης καλλιεργούνται και παγκοσμίου φήμης ποικιλίες όπως Syrah, Cabernet κ.α.

Ξηρό λευκό κρασί και Ροζέ οίνος από το οινοποιείο Σκούρα 

Κτήμα Σκούρα - Άκρες

Είστε λάτρεις των απαλών λευκών κρασιών; Θέλετε ένα  ξηρό λευκό κρασί για να συνοδεύεται γεύσεις και στιγμές; Το λευκό κρασί του οινοποιείου Σκούρα, Άκρες, είναι η ιδανική επιλογή! Ένα φρέσκο κρασί ζυμωμένο σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Στην γεύση του θα εντοπίσετε φρέσκα άνθη και ίχνη από φλούδες λεμονιού. Η οξύτητα του είναι μέτρια και η αρωματική του ένταση τέλεια! Οι ποικιλίες, ροδίτης αλεπού και μοσκοφύλιρο,  εγγυώνται ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στα αρώματα τις Ελληνικής αμπελουργίας.

Κτήμα Σκούρα – Portes Μοσχοφίλερο

Άλλο ένα μοναδικό, μεστό, ξηρό κρασί που έχει να επιδείξει η οινοποιία Σκούρα! Το μοσχοφίλερο portes ένα ξηρό  λευκό κρασί από 100% μοσκοφύλιρο υπόσχετε να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κρασιού. Τα χαρακτηριστικά που δίνονται από την επεξεργασία αυτής της ποικιλίας είναι η ανθόδης ευωδία και γεύση, το στρογγύλευμα όλου του γευστικού του πλούτου και μια επίγευση που θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο σας με φρέσκα άνθη, αγιόκλημα, ρόδο και βιολέτα. Η αρωματική του ένταση είναι υψηλή τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα. Έλαβε διάκριση χρυσού μεταλλίου σε διαγωνισμό ξηρού μονοποικιλιακού οίνου.

Κτήμα Σκούρα – PEPLO Ροζέ

Το οινοποιείο Σκούρα έχει να επιδείξει άλλο ένα πολύ δυνατό κρασί. Αυτή τη φορά ένα μεστό ξηρό ροζέ κρασί. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολύ καλού ροζέ κρασιού στην γευστική σας παλέτα θα αντιληφθείτε φρέσκα τριαντάφυλλα, άρωμα καρπουζιού, φράουλα, καθώς και λευκά άνθη. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν και συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά στο σώμα αυτού του κρασιού είναι: το Αγιωργίτικο, Syrah και το Μαυροφύλερο. Χαρίστε σε εσάς και τους αγαπημένους μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία δοκιμάζοντας το PEPLO ροζέ.

Τα κρασιά του οινοποιείου Σκούρα σας παρέχουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι σε σύνθετους γευστικούς ορίζοντες. Η ποιότητα αλλά και η αγάπη των παραγωγών καθιστούν κάθε τους κρασί εξαιρετικό. Είναι κρασιά που κάθε λάτρης του καλού οίνου πρέπει να δοκιμάσει! Εμείς τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Αγοράστε κρασί online από την ιστοσελίδα μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!